Aknet Göz Merkezi

Konya, Selçuklu'da bulunan bu göz merkezi, göz sağlığı sorunları ile alakalı olarak hizmetlerini sürdürüyor.

Telefonla arayarak randevu veya bilgi almanız mümkün.

Selda Ulaşan'ın yetkili olduğu bu göz hastanesi'nin tam adı, Özel AKNET Göz Merkezi. Ayrıca

Özel Umut Lazer Göz Merkezi

Aksaray'da bulunan Özel Umut Lazer Göz Merkezi, göz sağlığı ile ilgili konularda, lazer müdahalesi yapmaya yetecek donanımıyla hizmetlerini sürdürüyor. İnternet sitelerine ulaşamasak da telefon numarası ile randevu ve bilgi almanızın mümkün olduğunu düşünüyoruz.

Uğur Göz Merkezi

Şimdi de Kahramanmaraş'da hizmet veren Özel Uğur Göz Merkezi bilgilerini yayınlayacağız.

Bu göz hastanesi, lazer donanımları ile de çeşitli göz sağlığı problemleri ile ilgili işlemleri gerçekleştirebiliyor.

Daha fazla bilgiyi internet sitelerinden veya telefonla alabilirsiniz. Randevu almanız da mümkün.

Silifke Göz Merkezi

Mersin'de bulunan bir başya göz hastanesi veya göz merkezi de Silifke Göz Merkezi. Telefonla veya online olarak sitelerinden randevu alabiliyorsunuz.

İlgi Göz Merkezi

Ankara, Balgat'ra bulunan bu göz merkezi, ya da farklı bir söyleyiş kullanırsak, göz hastanesi hizmetlerini sürdürüyor. Vereceğimiz adreslerden ulaşabilirsiniz.,

Telefonla arayarak randevu alabilirsiniz.

Gözenur Göz Sağlığı Merkezi

Gözenur göz merkezi, İstanbul'da bulunan bir başka göz hastanesi ya da göz merkezi olarak bahsedilebilir. Bakırköy'de bulunan bu göz merkezi, kontakt lens ve çeşitli lazer tedavileri konusunda çalışmalar yapıyor.

Siz de bu göz merkezinden göz sağlığı konusunda yardım alabilirsiniz. İnternet adresleri bulunuyor. Bilgiler

Çağın Göz Merkezi

İzmit'te bulunan Özel Çağın Göz Hastalıkları Merkezi, göz sağlığı sorunları konusunda hizmet vermeye devam ediyor. Birçok tetkiğin yanı sıra, argon lazer, yag lazer, slt gibi lazer tedavileri de uygulayan bu göz hastanesi, ayrıca rekraktif cerrahi işlemleri ve katarakt, glokom, şaşılık da dahil olmak üzere cerrahi müdahaleler için donanım mevcut. Kontakt lens konusunda da hizmet almak mümkün.

Çağın Göz Merkezi'nden İzmit'teki bireylerin telefon ederek bilgi almaları mümkün. Nasıl ulaşacağınız konusuna gelirsek,

Ankasu Göz Hastalıkları Merkezi

Ankara'da bulunan bir başka göz merkezi de Özel Ankasu Göz Hastalıkları Merkezi.

Bu göz merkezi ya da bir başka deyişle göz hastanesi, hastalarına; katarakt, glokom, üveit, pterjium, salazyon, arpacık, şaşılık, excimer lazer, kontakt lens gibi konularda hizmet sağlıyor.

Ankara'da, özellikle de Keçiören'de oturanlar için güzel bir alternatif olduğunu söyleyebiliyoruz. Birçok kurumla anlaşması bulunması ve telefonla randevu sistemlerinin olması da ayrı bir avantaj. İnternet sitelerinden canlı destek de alabilirsiniz.

Ankara Hastanesi

Sağlık Bakanlığına bağlı olarak çalışan Ankara Hastanesi ya da tam adıyla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi birçok birimi ile hizmet etmeye devam ediyor.

Bu hastane de birçok bölüm bulunduğu gibi elbetteki göz bölümü de yer alıyor. Bu birimin adı Göz Hastalıkları Birimi. Bazı seksiyonlardan bahsedilirse, retina, uvea, glokom, şaşılık, kornea, kontakt lens, katarakt, nörooftalmoloji, Oküloplastik Cerrahi olarak ayırabiliriz.

Göz hastanesi sitesi olduğumuz için göz hastalıkları bölümünden bahsetmeyi uygun gördük. Ancak diğer birimlerden de vereceğimiz iletişim adresleri sayesinde haberdar olabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Şifa Hastanesi

İzmir'de ve Erzurum'da şubeleri bulunan Şifa Hastanesi, hastalarına birçok konuda hizmetlerini sunmayı sürdürüyor. Toplamda üç şubesi bulunan bu hastane bir Göz Hastanesi olmasa da üç şubesinden ikisinde bulunan göz sağlığı ile alakalı bölümleri ile tedavi ve cerrahi girişimlerle ilgili donanımları sağlamış durumda.

Yani göz rahatszılıkları ile ilgili de destek alabilirsiniz.

Ayrı yeten özel randevu hatları sayesinde hastaneye gitmeden randevu almanızı da sağlıyorlar.

Uşak Göz Merkezi

Uşakta bulunan bu göz merkezi, göz sağlığı konusunda bazı hizmetler sunuyor.

Göz muayenesi, lazer işlemleri, cerrahi işlemler, kontakt lens gibi.

Uşak göz hastanesi bulunmasa da Uşak Göz Merkezi'nden göz hastalıkları konusunda destek almanız mümkün. Ayrıca randevu telefonları da bulunuyor.

Bursa Göz Merkezi

Bursa'da bulunan bu göz merkezi, göz sağlığı bazlı hizmetlerini sunuyor. Excimer laser, katarakt gibi konularda yardım almanız mümkün. Çeşitli tanı, tedavi ve cerrahi işlemlerde kullanılacak donanıma sahip bir göz merkezi. Göz hastanesi olmasa da göz merkezi olarak geçiyor. İki şubesi bulunmakta.

Telefonla randevu almanız mümkün.

Dünyam Lazer Göz Merkezi

Samsun'da bulunan bu göz merkezi lazer uygulamaları ve çeşitli göz sorunları için tedavi çalışmaları yapıyor. Dünyam Lazer Göz Merkezi, Samsun'da bulunmayan göz hastanesi açığını Devlet hastaneleri ile birlikte kapatıyor.

Bu lazer göz merkezinin herhangi bir internet sitesine ulaşamadık.

Orbit Göz Merkezi

Antalya'da bulunan Orbit Göz Merkezi, cerrahi müdahaleler ve tedavi konusunda çeşitli hizmetler sunuyor. Katarakt, glokom, şaşılık, excimer lazer vb. İnternet adreslerinden detaylı olarak incelemeniz mümkün.

Orbit Göz Merkezi'nde bilgisayarlı görme alanı tektiki, korneal topografi, pakimetre, göz ultrasonografisi, kontak lens uygulamaları gibi tektikler de uygulanıyor. Bu donanım göz merkezi tarafından sağlanmış durumda.

Antalya'da göz hastanesi olarak değil de göz merkezi olarak hizmet veren lazer ve cerrahi konusu ağırlıklı bir başka kurum olan Orbit Göz Merkezi'nin birçok kurumla da anlaşması bulunuyor. İnternet adreslerinden bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca çeşitli konularda telefonla bilgi alabilirsiniz.

Özel Trakya Lazer Göz Merkezi

Bilindiği üzere Tekirdağ'da herhangi bir büyük göz hastanesi yer almıyor. Ancak göz merkezi olarak faaliyetlerini sürdüren Özel trakya Lazer Göz Merkezi, göz hastalıkları konusunda hizmet vermeye devam ediyor.

Tekirdağ'da yaşayan kişilerin tedavi görebileceği bir göz merkezi. Telefonla arayarak bilgi alabilirsiniz.

Siirt Hastanesi

Siirt Hastanesi ya da doğru söyleyişle Siirt Devlet Hastanesi, göz sağlığı sorunları ile ilgili tedavi görmek isteyen vatandaşlar için, Siirt'teki en önemli alternatif diyebiliriz. Özel bir göz merkezi veya göz hastanesi bulunmayan şehirde Siirt'liler göz problemleri için Siirt Hastanesi'nden destek alabilirler.

Diğer bölümlerin yanı sıra göz hastalıkları bölümü de bulunmaktadır.

Maya Göz

Maya Göz Merkezi ya da bir başka söyleyişle Maya Göz Hastanesi'nin şubeleri Ankara, Adana ve Kayseri'de bulunuyor. Firmanın uzun vadeli amaçlarından birisi de Türkiye geneline yayılabilmek. Bunun bilincinde olarak çalışmalarına devam ediyorlar.

Katarakt, excimer lazer, çocuk göz, kontak lens ve çeşitli göz hastalıkları ile ilgili hizmetlerini sunmayı sürdürüyorlar. Cerrahi müdahaleler için de uygun donanımlar mevcut anladığımız kadarıyla.

Telefonla randevu almanız da mümkün.

Emekli sandığı, bağkur, ssk, devlet memurları ile anlaşması bulunuyor.

Bakırköy Devlet Hastanesi

Bakırköy Devlet Hastanesi çok fazla insanın tedavi gördüğü, İstanbul'un önemli hastanelerinden biridir. Her ne kadar göz hastanesi olmasa da bu hastanede de göz hastalıkları ile ilgili hizmet sunulmaktadır. Biz de bu yüzden bir göz hastanesi sitesi olarak Bakırköy Hastanesi'nden bahsetmeyi uygun gördük.

Hastanede birçok uzman, pratisyen ve asistan doktor görev almaktadır.

Önemli özelliklerinden birisi de onlive randevu sisteminin bulunmasıdır. Site üzerinden randevu almanıza olanak sağlayan bu sistem, 24 saat işlemektedir. Polikliniklerden randevu almak için de telefon kullanmanız gerekmektedir.

Kayseri Göz Merkezi

SGK, SSK gibi birçok devlet ve özel kuruluşla anlaşması bulunan Kayseri Göz Merkezi, cerrahi lazer konusunda da hizmetlerini sunuyor. Kayseri'de büyük bir göz hastanesi olmadığını düşünürsek Kayseri Göz Merkezi'nin göz rahatsızlıkları için hizmet veren en önemli merkezlerden biri olduğu söylenebilir.

Bu göz merkezi, katarakt, şaşılık, glokom, göz tansiyonu, makula, retina, göz tembelliği, üveit vb. gibi konularda hastalarıyla ilgileniyor.

Bu göz hastanesinden telefon aracılığıyla bilgi edinmeniz ve randevu almanız mümkün.

Çanakkale Göz Merkezi

Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki kuruluşlarla ayrıca çeşitli özel sektör kuruluşlarıyla anlaşması bulunan Çanakkale Göz Merkezi, çeşitli göz sağlığı rahatsızlıkları ile ilgili olarak çalışmalarını sürdürüyor. Çanakkale'de büyük bir göz hastanesi olmasa da bu tarz bir göz merkezi yer alıyor.

Çanakkale Göz Merkezi'nin ayrı yeten bir de randevu sistemi bulunuyor. Telefon ile randevu almanız mümkün.

Karadeniz Lazer Göz Merkezi

Bu göz merkezi Trabzon'da bulunuyor. Trabzon'da bulunmayan göz hastanesinin açığını bir nebze lazer yöntemleri ile dolduruyor. Bakıldığı zaman bir göz hastanesi olarak bahsedemesek de Karadeniz Lazer Göz Merkezi olarak hizmetlerine devam ediyor.  Lasik hizmeti almanız mümkün. Detaylı bilgiyi internet sitelerinden almanız mümkün.

Gözde Lazer ve Göz Hastalıkları Merkezi

Ordu'da bulunan herhangi bir özel göz hastanesi bulunmazken, Gözde Lazer, Göz Hastalıkları merkezi bu açığı biraz olsun kapatan türden bir kuruluş. Ordu'lular göz hastaneleri yerine devlet hastanelerinden göz sağlığı ile ilgili yardım alabilirler.

Ordu'da bulunan bu göz merkezi ile ilgili olarak,

Konya Göz Hastanesi

Konya'da bulunan ve göz rahatsızlıkları ile ilgili hizmet veren büyük bir göz hastanesi bulunmasa da bir göz merkezi hizmet vermeye devam ediyor.

Özel Konya Göz Merkezi, Numune Hastanesi karşısında bulunuyor. İnternet siteleri online olarak şu an yapım aşamasında olsa da telefon numaralarından ulaşmanız mümkün.

Batı Göz Hastanesi

Aslında adı Batıgöz Göz Sağlığı Dal Merkezi olarak geçen bu kuruluştan genelde Batı Göz Hastanesi diye bahsedildiği için bu başlığı koymayı uygun gördük.

İzmir'de beş şubesi bulunan Batıgöz'ün Diyarbakır'da da bir şubesi hizmet vermeye devam ediyor.Birçok kurumla anlaşması bulunan Batı Göz Hastanesi, rekraktif cerrahi, göz tembelliği, miyopi, hipermetropi, astigmatizma, akomodasyon, katarakt, şaşılık, glokom, kornea, retina, göz kapağı hastalıkları, göz kuruluğu, okulaplasti, kontakt lens gibi konularda tanı ve tedavi hizmetleri sunmaya devam ediyor.

Batı göz hastanesi'nin internet sitesinden online olarak randevu alabileceğiniz gibi ayrıca tek numaralı telefondan kolay şekilde randevu alabilirsiniz.

Göztepe Hastanesi

Tam ismi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi olan ve halk arasında Göztepe Hastanesi olarak anılan bu hastane göz sağlığı ile ilgili de hizmet veriyor. Hastane 2 polikliniği ve merkez binası ile birlikte, toplamda 3 yerde hizmetlerini sürdürüyor. Göztepe hastanesinin sitesinden online randevu almanızı sağlayan bir sayfa da hazır bulunuyor. Bu sayfadan internet üzerinden randevu almanız mümkün.

Bu gibi hizmetler sunan Göztepe Hastanesi'nin klinik ve poliklinik bilgilerine internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Vizyon Göz Hastanesi

Mersin'de bulunan Vizyon Göz Hastanesi, Excimer Laser, Fakoemulsifikasyon, Katarakt, Yeşil Laser, YAG Laser, Glokom Ameliyatları, Şaşılık Ameliyatları, Vitreoretinal Cerrahi, FFA, Kornea Analizi, Dekolman Ameliyatları, Kontakt Lens, CCL, Pentacam, OCT gibi hizmetler veriyor.

Online olarak Vizyon Göz Hastanesi'nden randevu alabiliyorsunuz. Randevu numarasından ayrıca bilgi almanız da mümkün.

Yaylalı Göz Hastanesi

Birçok kurumla anlaşması bulunan Yaylalı Göz Hastanesi, Denizli'de bulunuyor. Bu göz hastanesinde refraktif cerrahi, kornea, katarakt, glokom, retina, kontakt lens, çocuk oftalmolojisi gibi birimler bulunuyor. Ayrı yeten çeşitli cerrahi müdahaleler için gerekli tıbbi cihazlar yer alıyor.

İletişim
Adres: Saraylar Mah.495 Sk. No.21 Kurşunlu Camii Arkası
Telefon Numaraları: 0258 264 10 30 / 242 62 04 / 242 36 20 / 262 17 46
Faks: 0258 265 82 42
İnternet Adresi: www.yaylaligoz.com

Özel Aydın Göz Hastanesi

Aydın'da bulunan bu göz hastanesi göz anjiografisi, argon lazer, yag lazer, bilgisayarlı görme alanı incelemesi, biometri gibi hizmetlerini sizlere sunuyor. Bu göz hastanesi aracılığıyla çeşitli göz sağlığı problemleri ile ilgili destek alabilirsiniz. SSK - Emekli Sandığı - BağKur - Vanbreda - Akbank ile anlaşması bulunan bu kurumun özel ambulansı da mevcut. Ayrıca msn üzerinden online olarak randevu alabiliyorsunuz.

Çukurova Göz Hastanesi

Adana'da bulunan Çukurova Göz Hastanesinden çeşitli göz sağlığı problemleri ile ilgili destek alabilirsiniz. Verdiği hizmetlerden bazıları, glokom, şaşılık, göz tembelliği, katarakt, üveit, kontakt lensler, diyabet ve argon lazer tedavileri olarak sıralayabiliriz.

Hastanenin kendisinden daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.

İstanbul Veni Vidi

İstanbul'da bulunan bu göz sağlığı, lazer ve cerrahi merkezi çeşitli göz rahatsızlıkları ile ilgili hizmet veriyor.  Birçok kurumla anlaşması bulunan bu göz sağlığı merkezinin internet sitesinden randevu almanız da mümkün.

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi

İzmir'de bulunan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi, göz rahatsızlıkları konusunda hizmetlerini sunuyor. Hizmetlerine bakacak olursak:

Tetkikler: Ultrasonografi, Pakimetri, Ultrasonik biometri, İOLmaster optik biometri, Humprey HFA Bilgisayarlı Görme alanı, Zeiss Matrix Bilgisayarlı Görme alanı, HRTIII Optic Nerve Head Analyser, OCTIII Optik Koherens Tomografi, Speküler mikroskopi, Aberrometre, İnfrared pupillometri, Eksoftalmometri, Bilgisayarlı Hess Screen, Renk görme testleri, Suresight Pediatrik refraktometre, Vision Screener Plusoptix S04, Pneumatik Tonometri, Kornea Topografisi, Orbscan, Pentacam, FFA Fundus Floressein Digital Angiografi, ICGA Indosiyanin Yeşili Digital Angiografi, Göz kuruluğu tetkikleri

Laser Tedavileri: Excimer Laser (LASIK, PRK, PTK), Argon Laser, Selektif Laser, Yag Laser, Fotodinamik tedavi

Cerrahi Girişimler: Katarakt ameliyatları, Miyop-Hipermetrop-Astigmat düzeltmeleri, Glokom ameliyatları, Şaşılık ameliyatları, Diğer küçük müdahaleler

Karşıyaka Göz Hastanesi

İzmir'de üç şubesi ile hizmet veren Karşıyaka Göz Hastanesi bir çok konuna hastalara yardımcı oluyor. Göz rahatsızlıkları ile ilgili olarak aşağıdaki hizmetleri almanız mümkün:

Tetkikler: Ultrasonografi, Pakimetri, Ultrasonik biometri, İOLmaster optik biometri, Bilgisayarlı Görme alanı, Zeiss Matrix Bilgisayarlı Görme alanı, HRTII Optic Nerve Head Analyser, OCT Optik Koherens Tomografi, OCT Optik Norvehead Analazier, Aberrometre, İnfrared pupillometri, Eksoftalmometri, Renk görme testleri, EyeDx Pediatrik refraktometre, Pneumatik Tonometri, Kornea Topografisi, FFA Fundus Floressein Digital Angiografi, ICGA Indosiyanin Yeşili Digital Angiografi, Göz kuruluğu tetkikleri

Laser Tedavileri: Excimer laser (LASIK, LASEK, PRK, PTK), Argon laser, Yag laser, Fotodinamik tedavi

Cerrahi Girişimler: Katarakt ameliyatları, Miyop-Hipermetrop-Astigmat düzeltmeleri, Glokom ameliyatları, Şaşılık ameliyatları, Diğer küçük müdahaleler

Kontakt Lens: Miyop-Hipermetrop, Astigmat, Keratokonüs KL, Renkli KL

Ulucanlar Göz Hastanesi

Tam adı, TC Sağlık Bakanlığı Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Ankara'da bulunan bu göz hastanesi göz hastalıkları ile ilgili çeşitli konularda hizmet veriyor. Telefonla randevu alabiliyorsunuz.

Birimlerine bakacak olursak,
Retina
Glokom
Nöro-Oftalmoloji
Kontakt Lens - Kornea
Şaşılık
Oküler Elektrofizyoloji
Uvea Behçet Birimi
Fotodinamik Tedavi