Dünya Göz Hastanesi Ankara

Daha önce Dünya Göz Hastanesi iletişim bilgilerini toplu olarak paylaşmıştık. Ancak şubelere teker teker yer vermek daha mantıklı olacaktır.Telefonla arayarak randevu veya bilgi almanız mümkün. Ayrı yeten internet adreslerinden, tedavi departmanlarına ve medikal kadroya ulaşabilirsiniz.

Dünya Göz Hastanesi'nin, Ankara'da bulunan şubesinin iletişim bilgileri,

Rize Göz Merkezi

Rize'de bulunan bu göz hastanesinden ya da bir başka söyleyişle Rize Göz Merkezi'nden çeşitli konularda hizmet alabilirsiniz. Rize Göz Hastanesi,  Excimer Lazer, intralase, katarakt, şaşılık gibi konularda deneyim sahibi.

Telefonla arayarak, randevu alabilir ya da bilgi edinebilirsiniz.

Antakya Lazer Göz Merkezi

Hatay'da bulunan bu göz hastanesi ya da bir başka deyimle göz merkezi özellikle lazerle tedavi konusunda işlevlerini gerçekleştiriyor.

İnternet sitelerinde tedavi yöntemleri veya anlaşmalı kurumlar konusunda bilgi bulamasak da telefonla arayarak, bilgi alabilir, randevu isteyebilirsiniz. Nerede diye bakacak olursak

İhsan Emre Göz Merkezi

Özel İhsan Emre Göz Merkezi, Çorum'da bulunuyor. Çorum'da büyük çapta bir göz hastanesi yer almasa da bu göz merkezinden hizmet almanız mümkün.

Çeşitli göz sağlığı problemleri konusunda destek veren bu göz hastanesine gitmeden önce telefonla arayarak, randevu veya bilgi alabilirsiniz. Ulaşmak için